0
Ostali sportovi

Terzićeva niže trijumfe na uličnim trkama

Objavljeno: 02.01.14 u 16:49

Nakon što je pre samo dva dana trijumfovala na Novogodišnjoj trci u Austriji srpska atletičarka Amela Terzić pobedila je danas i na tradicionalnoj 43. Novogodišnjoj uličnoj trci u selu Mrsać kod Kraljeva, dok je Uroš Kutlašić iz Užica slavio u muškoj konkurenciji.

Amela Terzić

Terzićeva je pobedom na stazi dužine 1.650 metara proslavila svoj 21. rođendan. Iza nje na cilj su stigle Zejne Rožajac i Ilge Dautović iz Novog Pazara.

„Lep je osećaj kad pobedite, rado dolazim u Mrsać da trčim, i želim sa se ona nastavi i narednih godina. Iz godine u godinu u Mrsaću trči sve više takmičara i veliko mi je zadovoljstvo da dolazim ovde“ – rekla je Amela, a prenosi agencija Tanjug.

Kod seniora stazu od 6.600 metara prvi je završio Užičanin Kutlašić ispred Nemanje Kojića iz Čačka i sugrađanina Bogdana Pantića.

U konkurenciji juniora trijumfovao je Janko Urošević iz Čacka, dok je u trci na 1.650 metara pobedila Elvedina Zornić iz Novog Pazara.

Pionirske trke obeležili su atletičari Novog Pazara i takmičarke Užica. Amel Džakovac i Aleksandra Jovanović slavili su kod mlađih pionira i pionirki, dok su Adem Zilkić i Tamara Mićević zabeležili pobede u konkurecniji starijih pionira i pionirki.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter