0
Evropske lige

Real savladao PSŽ na spektaklu u Dohi (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.14 u 17:48

Fudbaleri madridskog Reala savladali su sa 1:0 ekipu Pari Sen Žermena u prijateljskoj utakmici odigranoj na dupke popunjenom stadionu Kalifa Internešnl u Dohi.

ramos-ibrahimovic

Strelac jedinog gola na meču, u kojem su učestvovale sve najveće zvezde oba kluba, bio je omladinac Reala Hese Rodrigez koji je u 18. minutu krunisao odličnu akciju svoje ekipe odnosno perfektnu asistenciju Alvara Morate.

Publika u Kataru imala je jedinstvenu priliku da gleda direktan duel dve velike fudbalske zvezde Kristijana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića. I dok se Portugalac podredio ekipi i nije se previše isticao za 45 minuta koliko je proveo na terenu, Šveđanin je bio u nekoliko vrlo dobrih prilika pred golom Dijega Lopeza, ali nije uspeo da ga savlada.

Oba trenera, Karlo Anćeloti i Loran Blan, su iskoristila priliku da naprave veliki broj izmena (ukupno 20, 11-9) kako bi što više poštedeli svoje najbolje igrače za takmičarske duele koji slede.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter