0
Evroliga

Pablo Laso: Srećan sam zbog pobede, želim Vujoševiću brz oporavak

Objavljeno: 02.01.14 u 21:37

Pablo Laso

Trener madridskog Reala, Pablo Laso, bio je prezadovoljan nakon pobede nad Partizanom, 80:64, u prvom kolu Top 16 faze Evrolige i poželeo brz oporavak Dušku Vujoševiću, koji je zbog bolesti prvi put još od 2002. godine propustio meč u elitnom takmičenju.

„Pre svega želim da se osvrnem na stanje mog kolege. Stvarno se nadam da će se Vujošević što pre oporaviti. Volim ga i poštujem kao trenera i kao osobu, i želim mu što brži povratak poslu“, rekao je Laso, a zatim dao svoje viđenje meča u beogradskoj ‘Areni’:

„Bio je ovo zaista težak meč. Odradili smo dobar posao u odbrani, a u napadu promašivali otvorene i pogađali izuzetno teške šuteve. Bili smo svesni Partizanove snage u defanzivi, pa smo se trudili da lopta kruži u napadu. Na kraju smo imali više pogodaka za tri nego za dva poena. Svaka utakmica u ovoj fazi takmičenja je teška. Pred nama je dug put do prolaza dalje, Top 16 je tek počeo, fokusirani smo samo na prvu narednu utakmicu. Igramo dobro, konstantno, nadam se da ćemo tako nastaviti“.

Trener Reala je ponovo, neizostavno, bio upitan da iznese svoje viđenje o impresivnoj seriji njegovog tima bez poraza:

„Svesni smo da smo sada tim koji svi žele da pobede. Ipak, mi smo fokusirani na sebe, na svoje obaveze. Poštujemo sve protivnike i ozbiljno pristupamo svakom meču. Za kraj Srećna nova godina svima“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter