0
Fudbal

Levandovski stiže u Minhen na preglede

Objavljeno: 02.01.14 u 16:19

Još od prethodnog leta manje više je jasno da će Robert Levandovski od naredne sezone nositi dres minhenskog Bajerna, a očekuje se da tokom ove nedelje ta vest bude i ozvaničena od strane samog igrača i aktuelnog prvaka Evrope.

Levandovski

Poljaku narednog leta ističe ugovor sa Borusijom iz Dortmunda i potpuno besplatno može da pređe u koji klub želi, a nažalost navijača „milionera“ njihov ljubimac se baš kao i Mario Gece odlučio za najvećeg rivala.

Od 1. januara ubojitom centarforu je dozvoljeno da pregovara oko svojih uslova, a bavarski mediji najavljuju da bi do kraja nedelje Levandovski trebalo da obavi lekarske preglede čime bi bila stavljena tačka na ovu sagu koja traje već nekoliko meseci.

Time bi ujedno bile ugašene sve nade pre svega velikih engleskih klubova koji su očekivali da bi mogli da privole Poljaka da se preseli u Premijer ligu.

Podsećamo da se kroz nemačke medije provlačila informacija da je Dortmund navodno spreman da ponudi Anderlehtu pozamašnu sumu novca za Aleksandra Mitrovića u kojem Jirgen Klop vidi pravog naslednika Levandovskom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter