0
Odbojka

Kolaković: Igramo u Nišu zbog publike (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.14 u 15:29

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će od petka do nedelje na kvalifikacionom turniru u Nišu pokušati da izbori plasman na predstojeće Svetsko prvenstvo.

igor-kolakovic-izjava

Slovenci, Makedonci i Portugalci ne pripadaju svetskom vrhu, ali su izuzetno opasni protivnici – naglasio je selektor reprezentacije Srbije Igor Kolaković, dodavši da je odbojkašima potrebna podrška na putu ka Svetskom prvenstvu i da je zbog toga i odlučeno da se ovi mečevi igraju u Nišu.

Najbolji odbojkaš Srbije u 2013. godini Aleksandar Atanasijević želi Novu godinu da započne uspešno – plasmanom na Svetsko prvenstvo koje će se u septembru održati u Poljskoj. Sjajni korektor je dodao da je svim članovima odbojkaške reprezentacije bila velika čast što su mogli da se druže sa mališanima iz Doma „Duško Radović“.

Iskusni srednji bloker „orlova“ Marko Podraščanin ne ustručava se da istakne da je Srbija favorit u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali da to treba i da dokaže na terenu. Poraz od Slovenije na Evropskom šampionatu prošle godine ne zabrinjava „orlove“, s obzirom da su svi naši igrači trenutno u odličnoj formi…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter