0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Poraz zaslužen, ali previsok

Objavljeno: 02.01.14 u 23:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaš Partizana, Bogdan Bogdanović, rekao je po završetku susreta sa Realom da su Madriđani zasluženo slavili, ali da rezultat ne odslikava dešavanja na terenu.

„Ne mogu da kažem da smo bili blizu toga da dobijemo Real, ali nismo zaslužili ni da izgubili sa 16 razlike. Nije isto kada je sedam-osam i kada je 16. A tokom cele utakmice smo bili na tih sedam-osam i držali priključak. Ipak, nismo uspeli da se potpuno vratimo u meč sa najboljom ekipom Evrope, koja je bila izuzetno motivisana da nastavi svoju pobedničku seriju i da na pravi način započne takmičenje u ovoj fazi Evrolige“, izneo je svoje utiske Bogdanović, a zatim dodao:

„Nismo umeli da ‘prelomimo’ kada smo bili blizu, smanjivali zaostatak. Uspevali smo da se približimo, ali bi oni za minut uvećali prednost. Sigurno smo mogli bolje da odigramo, polazim od sebe naravno. Morali smo da budemo hrabriji i konkretniji u ključnim trenucima. Podlegli smo pritisku na početku utakmice i dopustili im da oni diktiraju tempo“.

Iako su mnogi navijači Partizana očekivali poraz u duelu sa neporaženom i u ovom trenutku najboljom ekipom Evrope, Bogdanović se ne slaže:

„Mnogi kažu da je poraz bio očeivan, ali ja se sa tim ne slažem. Uvek igram na pobedu. Borićemo se za mesto među najboljih osam timova Evrope i šansu tražiti u preostalim mečevima. Top 16 faza Evrolige je tek počela, navijamo da Real pobedi i druge timove u grupi“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter