0
Evroliga

Pablo Laso: Partizan je veliki tim

Objavljeno: 01.01.14 u 16:42

Pablo Laso

Trener Real Madrida, Pablo Laso, poziva svoje igrače na oprez pred izuzetno teško gostovanje ekipi Partizana u prvom kolu Top 16 faze Evrolige.

Iako je Real neporažen ove sezone u Evropi i španskoj ligi, Laso ne prihvata navode da njegov tim ima ulogu apsolutnog favorita i ističe da je teren jedino merilo:

„Partizan je skup mladih igrača koji poseduju izuzetnu pozitivnu energiju, na domaćem terenu je uvek sjajna atmosfera i podrška navijača. Igranje u Beogradu je uvek veoma teško i najveći evropski klubovi su u prošlosti često potpisivali kapitulaciju“.

Trener tima koji je u impresivnoj seriji od 24 pobede u nizu svestan je mogućnosti crno-belih:

„U Partizanu su ključni igrači Milosavljević i Bogdanović, talentovani momci koji će tek napredovati. Pored njih tu je i Kinzi koji je dokazao kvalitet u Evropi, a prati ih i Lovernj koji igra sve bolje. Partizan može da bude neugodan rival i da nam napravi veliki problem ukoliko od starta ne nametnemo naš ritam i uđemo u meč sa velikom motivacijom i željom. Ništa nam ne vredi ovaj niz pobeda ukoliko sada počnemo da gubimo, u najvažnijim mečevima sezone“.

Meč Partizana i Reala igra se 2. januara od 19 časova u ‘Kombank areni’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter