0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Lovernj: Jedva čekam duele sa Burusisom i Rejesom pred 20.000 navijača

Objavljeno: 01.01.14 u 19:11

Lovernj

Košarkaš Partizana Žofri Lovernj u intervjuu za zvanični sajt Evrolige priznao je da ne može da dočeka meč protiv Real Madrida u prvom kolu TOP 16 faze. 

“Poseban je osećaj kada se igra sa najvećim timovima, a Arena će biti ispunjena sa više od 20 hiljada navijača. Ne mogu da dočekam početak! Izuzetno poštujem Janisa Burusisa i Felipea Rejesa. Imali su sjajne karijere i za svakome od nas dosta znači duel sa takvim igračima. Obećavam da ću dati sve od sebe protiv njih“, rekao je Lovernj, koji je lider Evrolige u broju skokova po utakmici.

“Ponosan sam što sam lider Evrolige po broju skokova po meču, a dosta veliku ulogu igra i moje samopouzdanje, koje je posledica rada sa trenerom Vujoševićem. On mnogo veruje u mene, i otkako sam stigao u klub, tera me da radim dosta, što je odlično za mene i moj razvoj kao igrača. Kada su skokovi u pitanju, lopta je u vazduhu, a uzeće je onaj koji je najviše želi. Morate imati pravi borbeni duh za to“, rekao je Lovernj.

Utakmica između Partizana i Reala iz Madrida na programu je u sredu u 19.00 u Kombank areni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter