0
Evropske lige

Kuzmanović: Inter može do Lige šampiona

Objavljeno: 01.01.14 u 09:43

Zdravko Kuzmanović

Fudbaler Intera, Zdravko Kuzmanović, definitivno je otklonio sve sumnje o tome gde će nastaviti svoju karijeru i oktrio kakvi su mu planovi za 2014. godinu.

„Prezadovoljan sam u Interu i definitivno želim da ostanem. Upoznao sam saigrače, odlično se slažemo. Letos je bilo ponuda iz Engleske i Nemačke, ali nisam ni pomišljao o odlasku. Iako nisam bio u prvom planu trenera Macarija, imam puno poverenje u njegove zamisli. Mogu da igram na sve tri pozicije u sredini terena. Kambijaso je igrao odlično ove godine i ja moram da čekam svoju šansu. Mora se uzeti u obzir i to da sam bio povređen i da zbog toga nisam mnogo igrao. Nikad nisam osećao da se na mene ne računa u Interu, ima nas mnogo, samo 11 može da igra i svi se borimo za svoje mesto u timu“, rekao je Kuzmanović.

Srpski reprezentativac se zatim osvrnuo i na mogućnosti Intera da se domogne Lige šampiona:

„Navijači mogu da se nadaju uspešnoj sezoni, jer smo pobedom nad Milanom povratili samopouzdanje i spremni smo da nastavimo sa dobrim partijama. Verujem da možemo da budemo treći na kraju sezone i izborimo igranje u Ligi šampiona, to je ono što svi želimo“.

Podsetimo, Inter je trenutno peti na tabeli Serije A sa 31 bodom, pet manje od željenog mesta na kom je Napoli, a u narednom, 18. kolu gostuje Laciju u ponedeljak, 6. januara od 18:30.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter