0
Domaći fudbal

Vojvodina se u Turskoj sprema za proleće

Objavljeno: 31.12.13 u 16:30

Fudbaleri Vojvodine će drugi deo zimskih priprema odraditi u Turskoj od 25. janura do 9. februara. „Lale“ će ove zime za razliku od prethodnih godina boraviti u letovalištu Belek koji je od Antalije udaljeno nekih 50 kilometara.

vojvodina

Ekipa će biti stacionirana u Hotelu“ Kristal“, a kompletna organizacija boravka, treninga i utakmica poverena je Vošinom tradicionalnom partneru, agenciji „SB Sport“. Generalni sekretar kluba gospodin Radisav Rabrenović ugovorio je šest kontrolnih utakmica u Turskoj, novosađani će najpre 26. januara odmeriti snage sa austrijskom Admirom, potom dva dana kasnije sa ruskim Tomom iz Tomska, dok je 30. januara na programu duel sa Simom iz Olomuca. Poslednjeg dana januara Vojvodina će igrati sa moldavskim Šerifom, 4. februara sa ruskim Terekom, dok će generalna proba biti obavljena dva dana kasnije protiv za sada nepoznatog rivala.

Zanimljivo je da je plan priprema već poznat, a da ekipa još uvek nema trenera nakon što je Marko Nikolić napustio klub i prešao u Partizan. Prva želja Novosađana je bio Veljko Paunović, selektor omladinske reprezentacije Srbije, ali mladi stručnjak nije dobio dozvolu Fudbalskog saveza Srbije pošto je procenjeno da ne bi mogao kvalitetno da obavlja dve funkcije.

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter