0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Prosinečki ostao bez posla

Objavljeno: 31.12.13 u 16:11

Robert Prosinečki, bivši trener Crvene zvezde, za kraj 2013. godine dobio je poklon u vidu sporazumnog raskida ugovora sa svojim Kajzerisporom zbog loših rezultata koje je njegov tim beležio u prvom delu sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon što je Prosinečki početkom ove godine preuzeo tim Kajzeri je beležio odlične rezultate odnosno od tima koji se borio za opstanak doveo ga je do petog mesta na tabeli i borbe za evropska takmičenja. Međutim, u novoj sezoni, kada se očekivao iskorak napred usledila su dva koraka nazad pa je ekipa trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli.

Podsećamo da je popularni Robi pre dva meeca već nudio ostavku, ali mu je uprava kluba ukazala poverenje i zatražila je od njega da nastavi da radi. Kako nije došlo ni do kakvog poboljšanja u igri i rezultatima do rastanka je ipak moralo da dođe.

Hrvatski mediji su odmah po stizanju ove vesti Prosinečkog ponovo kandidovali za mesto trenera zagrebačkog Dinama pošto je odavno poznato da je mladi hrvatski stručnjak davnašnja želja Zdravka Mamića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter