0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Muta Nikolić: Čast mi je da budem deo reprezentacije

Objavljeno: 31.12.13 u 13:44

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić izjavio je da mu je čast što će biti deo stručnog štaba novog selektora Srbije Aleksandra Đorđevića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Uvek sam bio na raspolaganju Košarkaškom savezu Srbije, volim srpsku košarku i najveći moj uspeh je to što radim posao koji volim. Saša Đorđević je moj veliki prijatelj, verovatno ima poverenje u mene i meni je čast i zadovoljstvo da budem u reprezentaciji“ – rekao je Nikolić, a prenosi agencija Tanjug.

Nikolić je bio selektor mlađih selekcija, kao i član stručnog štaba Željka Obradovića, kada su osvojene titule svetskog šampiona (1998), evropskog prvaka (1997) i srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine.

Osim Radničkog iz Kragujevca, tokom trenerske karijere vodio je Maribor, IMT, BFC Beočin, Partizan, Budućnost, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Apolon, Hemofarm i Avtodorožnik iz Saratova.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter