1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

Džajić nagovestio da Luković i Biševac ne dolaze u Zvezdu

Objavljeno: 31.12.13 u 11:30

Iz intervjua koji je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić dao listu Sport odnosno jednog njegovog dela moglo bi da se zaključi da od dolaska Aleksandra Lukovića i Milana Biševca neće biti ništa, makar ove zime.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Bićemo racionalni i praktični. Neki mladi igrači su dosta napredovali i ne treba potcenjivati Krnetu, Lazića… Jeste da nam nije išlo i da oni imaju svojih mana, ali i pozitivnih karakteristika koje su nadgrađivali. Ova polusezona je za njih ogroman plus da budu na proleće još bolji. Dobro je da postoji konkurencija za koju želimo da bude još žešća, a oni sa malom minutažom treba da se bore za svoj status kod trenera“ – rekao je između ostalog Džajić.

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana je još jednom ponovio da je došlo vreme da se titula vrati na Marakanu, a dodao je i da mu je drago da tenzija između naša dva najveća, kao i sukob sa Fudbalskim savezom Srbije kluba polako splašnjava, ali da je neophodno da takmičenje bude regularno.

„Smatram da tenzija splašnjava i da nema razloga da se doliva ulje na vatru. Mi smo rekli da tražimo regularnost, a na to imamo legitimno pravo kao najveći i najtrofejniji klub u Srbiji. Poznati su naši zahatevi kada je rad nacionalnog Saveza u pitanju i tu očekujem brzo rasplet.“

hotsport.rs/Sport

0
0

1 Komentara

  1. Srecna nova godina tebi presednice Crvene Zvezde Dzajicu i dovedi nam stopera u nasu Crvenu Zvezdu jer je prijeko potreban barem jedan stoper Dzajo Crvenoj Zvezdi a da ne pricamo o dva stopera !!!:)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter