1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Đurić: Titula se ne osvaja u medijima

Objavljeno: 31.12.13 u 11:09

Uprkos svim nipodaštavanjima i osporavanjima kako javnosti tako i pojedinih navijača Dragan Đurić je svakako jedan od najuspešnijih predsednika u istoriji Partizana sa šest uzastopnih šampionskih titula. U opširnom intervjuu za dnevni list Sport prvi čovek kluba iz Humske je uveren da će ekipa uspeti da dođe i do sedmog vezanog trijumfa, a stigao je i da „pecne“ večitog rivala.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Partizan nikad nije bio pod ovakvim pritiskom, da se raznoraznim sredstvima utiče na atmosferu u klubu. Rivalima ili rivalu ne mogu da osporim pravo da i na takve načine unose nemir u naše redove, ali mene brinu pojedinci koji iz kluba ili, bolje reći, oko kluba hoće da ospore, potcene i omalovaže naš rad i rezultate. I ta obojenost u javnosti, o kojoj se toliko govori i piše, prisutna je u meri na koju Partizan nije navikao, a kada ovo kažem mislim na negativan trend prema klubu. Da se titula osvaja u medijima, znalo bi se ko je šampion, ali, navikli smo da se borimo… To što se dešava je, zapravo, dobro za Partizan, kako bi ljudi u klubu postali mobilniji, budniji, spremni na sve vrste izazova“ – objasnio je Đurić.

Prvi čovek Partizana je između ostalog dodao i da je svaki pokušaj njegove smene, što mediji u poslednje vreme rade sve češće, pokušaj unosa nemira u klub. Zatim se osvrnuo i na rad trenera košarkaškog kluba Duška Vujoševića rekavši da bi voleo da može da svoj tim pronađe takvog stručnjaka, ali i da je zadovoljan dolaskom Marka Nikolića koji je nedavno klupu Vojvodine zamenio za mesto šefa stručnog štaba kluba iz Humske.

hotsport.rs/Sport

0
0

1 Komentara

  1. Zelim vam da se posvadjate izmedju sebe Djuricu a sto se tice uopste fudbala u Srbiji potrebno je PRIVATIZOVAT i moju Crvenu Zvezdu i Partizan jer tako moze jedino da napreduje fudbal u Srbiji !!!:)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter