0
Fudbal

Vojvodina želi da upropasti Škuletića

Objavljeno: 30.12.13 u 11:03

Nakon dovođenja Nikole Drinčića i Miroslava Vulićevića, uprava Partizana pregovara sa još jednim fudbalerom Vojvodine, Petrom Škuletićem.

Međutim, iako je delovalo da je ovaj transfer korpulentnog napadača praktično završen, čini se da stvari ne idu baš po planu. Glavni ‘krivac’ za to je Vojvodina koja traži neverovatnih 400 000 evra obeštećenja za Škuletićevu slobodu.

Agent fudbalera, Radojica Božović, prokomentarisao je ponašanje čelnika kluba iz Novog Sada:

„Situacija se stalno menja, nismo daleko od dogovora, ali nakon sastanka Upravnog odbora Vojvodine ne mogu da kažem ni da smo blizu. Promenili su stav i postavili zahteve koji nisu realni i koji štete igraču. Petar je slobodan igrač za četiri meseca i ovim potezom Vojvodina je rešila da ga upropasti. Frljaju se ciframa, traže 400 000 evra, ne može to tako. Nije mi jasno zašto je toliko obeštećenje, da Škuletić ima bolji ugovor ili da imaju drugih ponuda, to bi bilo u redu. Ovako ne razumem“.

Podsetimo, i sam napadač je istakao da mu je jedina želja da u zimskom prelaznom roku postane član Partizana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter