0
Domaći fudbal

Stojanović poželeo: Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu

Objavljeno: 30.12.13 u 15:34
STARSPORTPHOTO
STARSPORTPHOTO

Trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, provešće novogodišnje praznike u Beogradu, a pre odlaska na odmor se sastao sa predsednikom kluba, Draganom Džajićem.

„Razgovarali smo pre odlaska na odmor i sumirali do sad urađeno. Predstoje nam pripreme koje su veoma važne za klub i nastavak sezone. Još uvek nismo odlučili da li ćemo obe faze priprema odraditi u Sloveniji. Više bih voleo da jedan deo odradimo na nekoj drugoj lokaciji, pa da završnih 15 dana budemo u Kopru. Već smo zakazali i nekoliko kontrolnih utakmica, protiv Domžala, Gorice i Kopra, a u planu je i meč protiv Udinezea“, rekao je Stojanović u izjavi za sajt kluba sa Marakane.

Bivši selektor Slovenije se zatim osvrnuo i na odnose sa igračima, i rekao da svaki prvotimac može da ga pozove tokom zimske pauze:

„Pojedinci su me zvali da im dam plan rada tokom odmora i da ih posavetujem. Nekolicina ima svoj lični plan i program koji im najviše odgovara. Imaćemo rigoroznu kontrolu fizičkog stanja fudbalera odmah nakon prozivke 10. januara. Verujem da neće sebi dozvoliti da dođu sa viškom kilograma. Nastupajuća godina je jedna od najvažnijih u istoriji kluba. To se na svakom koraku oseća. Zbog toga svako od nas mora da daj svoj maksimum kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve. Moja novogodišnja čestitka upućena navijačima je jasna: Da u zdravlju i sreći dočekamo titulu“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter