0
Evropske lige

Ronaldo: Opraštam svima, pa i Murinju

Objavljeno: 30.12.13 u 14:57

kristijano Ronaldo i Žoze muirnjo

Iako navodno nisu bili u dobrim odnosima neposredno pre odlaska portugalskog trenera iz Real Madrida na kraju prošle sezone, Kristijano Ronaldo je izjavio da nema ništa protiv Žozea Murinja i da bi voleo da ponovo sarađuje sa njim.

„Da li opraštam Murinju? Ja opraštam svima, pa i njemu. Mada nikada nismo bili u ozbiljnom sukobu i ja nikad nisam govorio loše o bilo kome. Naravno, voleo bih da radim sa Murinjom ponovo, kao i sa nekim drugim trenerima sa kojima sam sarađivao tokom karijere. Mnogo sam naučio od svakog od njih i zbog toga sam im izuzetno zahvalan“, ispričao je Ronaldo u intervjuu za portugalsku televiziju.

Portugalac se zatim osvrnuo i prokomentarisao ko bi ove godine trebao da osvoji prestižno priznanje za najboljeg igrača godine, ‘Zlatnu loptu’:

„Kao i prošle godine, kao i godinu dana ranije. Uvek mislim da zaslužujem Zlatnu loptu. Voleo bih da je osvajam svake godine“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter