0
Evropske lige

Rodžers: Za Božić prvoplasirani, sada peti

Objavljeno: 30.12.13 u 16:13

Brendan Rodžers

Trener Liverpula, Brendan Rodžers, uveren je da njegova ekipa i dalje ima šanse da osvoji titulu u Premijer ligi, uprkos dva uzastopna poraza.

Klub sa ‘Enfilda’, koji je Božić dočekao kao lider na tabeli, prvo je doživeo neuspeh u duelu sa Mančester Sitijem, a potom poražen i od Čelsija. Ovi loši rezultati koštali su Liverpul pada sa prvog na peto mesto na tabeli Premijer lige.

„Mislim da je trka za titulu i dalje otvorena. Na Božić smo bili prvi, a samo tri dana kasnije smo peti. Imamo razloga za optimizam, jer ćemo u nastavku šampionata sa svim timovima koji se bore za titulu igrati na svom terenu, osim protiv Mančester Junajteda. To je velika prednost“, rekao je Rodžers u izjavi za britanske medije.

Nakon 19 odigranih kola u Premijer ligi, Liverpul se nalazi na 5. poziciji sa 36 osvojenih bodova, 6 manje od prvoplasiranog Arsenala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter