0
Evroliga

Partizan bez Vujoševića i protiv Reala?

Objavljeno: 30.12.13 u 14:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana u četvrtak od 19 časova dočekuju madridski Real u prvom kolu Top 16 faze Evrolige. Kako stvari trenutno stoje crno-beli će i na ovom susretu biti lišeni pomoći trenera Duška Vujoševića, pa će ekipu voditi prvi asistent u stručnom štabu, Velimi Gašić.

Vujošević se i dalje nalazi na lečenju na VMA zbog problema sa bubrezima i nezahvalno je bilo šta prognozirati.

„Duškovo stanje prati tim najboljih lekara, mnogo se bolje oseća, ali još uvek je nezahvalno prognozirati kada će se pojaviti na radnom mestu i priključiti ekipi. S obzirom na to da je utakmica sa Realom za 3 dana postoji mogućnost da se u četvrtak nađe u Kombank areni“, rekao je Gašić, a zatim se osvrnuo i na sam meč sa Madriđanima:

„Real je u strašnoj seriji, imaju 25 pobeda u nizu. Možda su i najbolji tim Evrope u ovom trenutku. Ipak, na terenu se igra pet na pet i mi ćemo sigurno dati sve od sebe da im pomrsimo račune“.

Razlog za optimizam navijačima Partizana daje i to što će Bogdan Bogdanović biti spreman za meč, uprkos lakšoj povredi koju je doživeo u meču sa Igokeom u ABA ligi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter