0
Evropske lige

Mesijeva novogodišnja želja je…

Objavljeno: 30.12.13 u 20:05

Mesi

Najbolji fudbaler sveta i Barselone Lionel Mesi poželeo je da u 2014. godini bude zdrav i da mu se ne ponove problemi sa povredama kao prethodnih meseci.

Argentinac je samo u ovoj godini imao šest povreda, koje su ga udaljile sa terena u većem delu godine, ali se na teren vraća za desetak dana i veruje da će u narednoj biti zdrav.

“S ljudske strane, ima mnogo važnih stvari koje bismo sami sebi poželeli, ali moja želja je da 2014. godina protekne bez ijedne povrede. Moj sledeći cilj je da povratim fizičku formu, da odradim nekoliko treninga sa ekipom i da se vratim na teren. Već prvog januara putujem u Barselonu, a onda ćemo doneti odluku kada ću se tačno vratiti u tim“, rekao je Mesi.

Za navijače Barselone najvažnije je da će Mesi gotovo sigurno biti spreman za derbi sa Atletiko Madridom 12. januara, sa kojim Katalonci dele prvo mesto na tabeli sa 46 bodova.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter