0
Evropske lige

Kapelo: Konteov Juventus je bolji od mog

Objavljeno: 30.12.13 u 12:35

Fabio Kapelo

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije, Fabio Kapelo, ima samo reči hvale na račun trenera Juventusa, Antonija Kontea.

Podsetimo, Kapelo je bio na klupi ‘Stare dame’ iz Torina od 2004. do 2006. godine i osvojio dve titule u Seriji A, koje su klubu oduzete kada je izbačen iz lige zbog afere Kalčopoli.

Uprkos velikim uspesima koje je imao u Juventusu, Kapelo smatra da je sadašnja ekipa jedna od najjačih u istoriji kluba:

„Konte je bez dileme najbolji trener u Italiji. To je potvrdio svojim radom i rezultatima u poslednjih nekoliko godina. Ponovo je ugradio pobednički mentalitet u ekipu, i ako pogledate statistiku videćete o čemu vam govorim. Konteov Juventus je bolji od tima koji sam ja imao dok sam bio na klupi“.

Podsetimo, aktuelni šampion Serije A je posle 17 odigranih kola lider na tabeli sa 46 osvojenih bodova, 5 više od drugoplasirane Rome sa kojom će odmeriti snage već 5. januara 2014. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter