0
Fudbal

Agent: Esijen bi u januaru mogao da napusti Čelsi

Objavljeno: 30.12.13 u 19:18

Esijen

Vezista Čelsija Mikael Esijen mogao bi u januarskom prelaznom roku da napusti Stamford Bridž, potvrdio je njegov menadžer Fabijan Pivoto.

Esijen je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Madridu da bi se letos vratio u London zajedno sa Žozeom Murinjom. Ipak, nakon minimalne minutaže, pojavila se mogućnost da napusti “plavce“ posle samo šest meseci.

“Nekoliko evropskih klubova koji nastupaju u Ligi šampiona dobili su informaciju da bi Mikael mogao da promeni sredinu. Situacija će biti mnogo jasnija u narednih nedelju dana. Esijen nije bio registrovan za Ligu šampiona ove sezone, tako da nema ograničenja ako pređe u novi klub“, rekao je Pivoto, koji je takođe demantovao da će njegov klijent preći u francusku Bastiju.

“Esijen igra za Čelsi, to je veliki klub. U francuskom šampionatu mogao bi da bude član PSŽ-a ili Liona, ali ne i Bastije ili Sošoa, uz dužno poštovanje pre tim klubovima. Oni ni finansijski ne bi mogli da isprate njegove zahteve, tako da moramo da prekinemo takve glasine“, istakao je Pivoto.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter