0
ATP

Nadal nema nameru da menja bilo šta

Objavljeno: 29.12.13 u 14:41

Trend angažovanja velikih teniskih imena započeo je prošle godine Endi marej kada je za glavnog trenera imenovao Ivana Lendla, da bi njegovim stopama nedavno krenuli Novak Đoković koji će sarađivati sa Borisom Bekerom i Rodžer Federer kojeg će savetovati Stefan Edberg.

nadal-rafeel-toni

Njihovim stopama krenuli su i Kei Nišikori angažovanjem Majkla Čenga, potom Rišar Gaske koji će trenirati sa Serhijem Brugerom, dok će Goran Ivanišević pomagati Marinu Čiliću. Kada se ima u vidu sve navedeno logično pitanje koje se postavlja je koga bi u svom timu želeo Rafael Nadal, trenutno najbolji teniser sveta.

„Odlična je stvar to što ćemo na Turu imati velika teniska imena sa ogromnom harizmom. To će doneti pozitivne stvari tenisu. Ali, bez obzira na sve ja neću menjati ništa u svom timu. Znam da kada igram loše da je to samo moja krivica, a kada pobeđujem svestan sam da radim dobre stvari. Sve uspehe i neuspehe tokom karijere ostvario sam sa istim timom ljudi oko sebe. Znam da kada stvari krenu po zlu da sam ja najodgovorniji zbog toga“ – objasnio je Nadal koji je tako svima stavio do znanja da će mu stric Toni i dalje biti prvi trener.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter