0
Evropske lige

Mesi spreman da se vrati na teren

Objavljeno: 29.12.13 u 15:54

Pored toga što se njegovo ime poslednjih dana sve više spominje u kontekstu mogućeg transfera ili u drugom slučaju produžetka ugovora sa Barselonom Leo Mesi je u centru pažnje i zbog toga što će se već početkom naredne godine posle pauze zbog povrede vratiti na teren.

Mesi

Mišić zbog kojeg je bio na višenedeljnom bolovanju potpuno je zalečen što je pokazao snima ultrazvuka pa današnja izdanja španskih sportskih medija su na svojim naslovnim stranama objavila samo dve reči „Zdrav je“.

Mesi će se iz Argentine, gde je obavio završni period rehabilitacije, u Španiju vratiti već početkom sledeće godine da bi bio u konkurenciji za tim za meč protiv Elčea koji je na programu 5. januara, a u najgorem slučaju Herardo Martino bi moga da ga uvrsti u ekipu 8. januara kada je na programu duel protiv Hetafea u somini finala Kupa Kralja.

Na kraju krajeva za Barselonu je najvažnije da Mesi bude potpuno spreman za ligaški meč protiv madridskog Atletika koji je na programu 11. januara na Visente Kalderonu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter