0
Košarka

Labović nastavio pobednički niz

Objavljeno: 29.12.13 u 22:51

dragan-labovic

Košarkaši Košalina pobedili su Gdinju sa 90:84 posle produžetka u 12. kolu poljskog prvenstva, a jedan od junaka tog trijumfa bio je ponovo Dragan Labović.

Srpski košarkaš još jednom je pogodio trojku kada se lomio rezultat, a duel je završio sa 11 poena, pet skokova i jednom asistencijom za 30 minuta, koliko je proveo na parketu.

Lejsdarijus Dan se posebno istakao u pobedničkoj ekipi sa 34 poena i devet skokova, dok je Oded Brandvajn dodao 16 poena.

Kod Gdinje, Fjodor Dmitrijev je postigao 20 poena, dva više od Pržemislava Frašunkijeviča.

Zahvaljujući tom trijumfu, Košalin sada ima skor od šest pobeda i šet poraza i skočio je na peto mesto tabele sa 18 bodova. Na vodećoj poziciji se nalazi Zijelona Gora, koja ima deset pobeda i dva poraza. Od dolaska Dragana Labovića u klub, Košalin je upisao skor od čak pet pobeda i jednog poraza.

U narednom kolu, koje se igra već 2. januara, Košalin gostuje Turovu, koji je na sedmoj poziciji tabele, ali ima dve utakmice manje od Labovićevog kluba.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter