0
Evropske lige

Ibra bi na kraju karijere da igra za Seltik

Objavljeno: 29.12.13 u 15:47

Oduševljen atmosferom koju stvaraju navijači, ali i ogromnom tradicijom kluba Zlatan Ibarhimović je izjavio da bi voleo da karijeru završi igrajući za Seltik iz Glazgova.

ibrahimovic

„Seltik je klub sa tradicijom u kojem bi svaki vrhunski fudbaler želeo da završi karijeru. Kako mogu da kažem da ne bih voleo da igram svake nedelje za onakve navijače“ – rekao je Ibrahimović koji je podsetio i da je njegov zemljak Henrik Larson na koncu karijere postao legenda Kelta.

Ibra je potom još jednom pohvalio navijače kluba iz Glazgova.

„Kada odigrate meč na Seltik Parku sve vam postane jasno. Osećaj koji imate pred tom publikom je neverovatan, magičan. Igrao sam mnogo velikih utakmica na velikim stadionima, ali nigde nije takva atmosfera kao ne Seltik parku“ – obajsnio je fudbaler Pari Sen Žermena svoje prethodno izgovorene reči.

Ukoliko se zaista desi da Ibrahimović u neko dogledno vreme dođe u Seltik ovaj klub ne mora da brine za osvajanje trofeja pošto je Šveđanin pored toga što je odličan igrač i talija za sve svoje klubove koji su sa njim u timu redovno bili prvaci države.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter