1
Evropske lige

Džeko među najefikasnijima u istoriji Premijer lige (FOTO)

Objavljeno: 29.12.13 u 21:34

Džeko

Edin Džeko ni ove sezone nije prvi izbor u napadu u ekipi Mančester Sitija, ali ga to ne sprečava da i dalje bude sjajan u jednom aspektu.

Reprezentativac BiH je juče bio jedni strelac na meču između Sitija i Kristal Palasa te je tako svom timu doneo i desetu uzastopnu pobedu na domaćem terenu. Osim što je bio starter, Džeko je upisavši 34. gol u Premijer ligi ponovo popravio prosek golova po minutu. Na listi najboljih 10 igrača u istoriji Premijer lige, kada je broj minuta potrebnih za gol u pitanju, Džeko se nalazi na sjajnom devetom mestu jer golove postiže na svakih 140,8 minuta igre.

Prvo mesto na listi zauzima Džekov saigrač Serhio Aguero, a kao što možete videti na slici, svih 10 igrača su vrsni napadači dok je najmlađi među njima danas ponovo popravio svoj prosek, u pitanju je Romelu Lukaku koji je novim golom doneo pobedu Evertonu protiv Sautemptona.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter