0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Cvetković: Pozajmica najbolje rešenje za mene

Objavljeno: 29.12.13 u 15:04

Košarkaš Crvene zvezde Aleksandar Cvetković nije tragično shvatio selidbu u skopski MZT, što je potvrdio i u izjavi koju je dao za portal kosarka24.com. Mladi plejmejker veruje da će dobrim igrama uspeti da se izbori za priliku u crveno-belom dresu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Dogovorio sam se sa mojim klubom, Crvenom zvezdom, da bi to bilo najbolje rešenje za mene. Idem u Skoplje da se izborim za svoje mesto. Imao sam vremena da razmislim o svemu. Video sam da želim više da igram. U razgovoru sa trenerom prosto smo zaključili da je najbolje da odem na pozajmicu. Nadam se da ću igrama u MZT-u povratiti poverenje kako bi se eventualno vratio u svoj klub“ – rekao je Cvetković koji će u makedonskom klubu provesti narednih 18 meseci.

Debi u dresu novog kluba Cvetković će zabeležiti početkom naredne godine, a slobodno vreme juče je iskoristio da u društvu povređenog Luke Mitrovića u Pioniru odgleda trijumf svoje Zvezde nad Širokim u meču 14. kola Jadranske lige.

hotsport.rs/kosarka24.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter