0
ATP

Novak treći put uzastopno kralj Abu Dabija!

Objavljeno: 28.12.13 u 15:43

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković savladao je u finalu Mubadala turnira u Abu Dabija Španca Davida Ferera sa 2:0 (7:5, 6:2) u setovima i tako treći put uzastopno osvojio ovaj prestižni turnir.

Španski teniser je bolje ušao u meč, imao prednost od 3:1 i 40:0, ali je onda Novak preuzeo stvar u svoje ruke. Potpuno je preokrenuo jako naporan prvi set i dobio ga na kraju rezultatom 7:5. To je potpuno slomilo Ferera, koji je ispustio svoj servis već na početku drugog seta a Novak je igrao sve bolje i sigurnije kako se meč bližio kraju. Usledio je još jedan brejk srpskog tenisera a u poslednjem gemu Novak je spasao dve brejk lopte i potom meč priveo kraju za novu titulu u ionako popunjenim vitrinama srpskog asa.

Ovo je Novakova treća uzastopna titula u Abu Dabiju a u prethodna dva finala savladao je Nikolasa Almagra i današnjeg protivnika Davida Ferera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter