0
Evropske lige

Tevez: Milanski timovi godinama nisu kupili velikog igrača

Objavljeno: 27.12.13 u 21:54

Karlos Tevez

Karlos Tevez je od ovog leta jedna od glavnih uzdanica Juventusa. „Staroj dami“ ponovo ide dobro u Seriji A, a Argentinac je iskoristio priliku da svoju dobru poziciju iskoristi kao argument za kritiku Milana i Intera.

„Juventus igra odlično zato što dosta ulaže. Pogledajte ekipe Milana i Intera. Ne kupuju, ne ulažu, godinama unazad nisu doveli neko veliko ime u svoje redove a poznato je da bez jakih igrača nema ni jakih timova“, rekao je Tevez.

Sa druge strane, uprkos uspešnom pohodu na odbranu titule, Juventus je ispao iz Lige šampiona već u grupnoj fazi takmičenja.

„Užasno nas je pogodilo ispadanje iz Lige šampiona. Nismo bili agresivni na startu takmičenja, nismo imali igru i to nam se obilo o glavu. Međutim sve se dešava sa razlogom, sneg u Istanbulu, odlaganje… sve to nije uobičajeno, ali ko zna zašto je to dobro“, dodao je omaleni reprezentativac Argentine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter