0
Evropske lige

Murinjo: Da li bi Suarez mogao da mi ispuni želju i povredi se?

Objavljeno: 27.12.13 u 18:10

Murinjo

Možete da ga volite, možete da ga ne volite, pa čak i da ga mrzite, ali mu povremeno morate odati poštovanje za gotovo svakodnevno intrigiranje fudbalske javnosti. Portugalac Žoze Murinjo, ponovo je popunio novinske članke, ovoga puta izjavom pred derbi sa Liverpulom.

„Rodžers je sjajan trener, Liverpul je trenutno u prednosti u odnosu na nas kada je šampionska trka u pitanju, ali videćemo šta će nam doneti predstojeći susret. Suarez? Šta da vam kažem o njemu? Zapravo imam jednu želju, da se Suarez povredi, bar malo, čisto da propusti meč sa Čelsijem, posle neka nastavi po svom“, rekao je uvek interesantni portugalski stručnjak.

Naravno, zla namera ne postoji, a Murinjo će morati dobro da se spremi kako bi njegov tim zaustavio Urugvajca koji je na deset uzastopnih mečeva za redom postigao gol, sve do meča sa Sitijem igranim juče, kada je opet bio veoma opasan, ali nije uspeo da zatrese mrežu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter