0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Karadžić: Nisam promenio odluku, odlazim u februaru

Objavljeno: 27.12.13 u 13:23

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da nije promenio odluku o napuštanju funkcije i potvrdio da se nada kako će njegov naslednik biti izabran najkasnije do kraja februara.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Želim da budem potpuno jasan, moja odluka iz avgusta se nije menjala, imali smo najbolju nameru da u decembru dođemo do najboljeg rešenja, bili smo na pragu pronalaska, ali nažalost to se nije desilo. Očekujem da do kraja februara svi ljudi iz fudbala predlože moralno, sportsko i fudbalsko lice koje će voditi organizaciju. Spreman sam sutra da odem pod tim uslovima. Ne treba mene opominjati na doslednost i moral jer se nadam da to imam. Želim jasno da kažem da kod tog pitanja kod mene nema promena“ – rekao je Karadžić na svečanosti proglašenja najboljih igrača i trenera u hotelu Metropol.

Istovremeno predsednik FSS istakao je da se nada da će do kraja februara biti izabran novi sekektor Srbije.

Na današnjoj svečanosti Branislav Ivanović drugi put uzastopno proglašen je za njaboljeg fudbalera, selektor omladinske reprezentacije, koja je ne prvenstvu Evrope osvojila zlato Ljubinko Drulovć proglašen je za najboljeg trenera, dok je specijalno priznanje UEFA „Klub 100“ dobio nekadašnji kapiten državnog tima Savo Milošević.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter