0
Košarka

Iznenadio: Raduljica deseti najbolji ‘ruki’ u NBA

Objavljeno: 27.12.13 u 20:31

Raduljica

Uprkos tome što su mnogi očekivali novi „Darko Miličić“ slučaj, Miroslav Raduljica je izgleda odlučio da razuveri javnost i pokaže koliko može.

Nedavno je postavio rekord svoje NBA karijere sa 14 ubačenih poena u dresu Milvoki Baksa, a partije snažnog centra nisu prošle nezapaženo ni u američkim medijima.

Tako se Raduljica našao na prestižnoj listi ESPN sportske mreže, koja ga je navela kao 10. najboljeg rukija sezone, što je zaista odličan uspeh. Ispred Raduljice su Toni Snel, Holis Tomson, Kodi Zeler, Ben Meklemor, Janis Antetokumpo, Tim Hardevej Junior, Viktor Oladipo, Trej Burk, dok je prvo mesto pripalo sve boljem Majkl Karter-Vilijamsu. Zanimljivo je da na listi nema prvog pika Entonija Beneta iz Klivlenda.

Tokom sezone Raduljica prosečno beleži 4,7 poena, 2,4 skoka i 0,6 asistencija te je tako razuverio upravo novinare ESPN-a koji su ga pre početka sezone naveli kao četvrtog najgoreg igrača u ligi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter