0
Ostali sportovi

Ilić i Stanić očekuju dobar rezultat u Danskoj (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.13 u 14:42

Reprezentativci Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj braniti vicešampionsku titulu koju su pre dve godine osvojili u Beogradu. Kapiten Momir Ilić i golman Darko Stanić su na konferenciji za medije uprličenoj povodom predstojećeg takmičenja istakli da se nadaju da mogu da ponove dobar rezultat svojih koleginica koje su pre nekoliko dana došle do srebrne medalje na Svetkom prvenstvu.

ilic-matic-stanic

„Čekamo da nam se pridruže igrači iz Nemačke, da poradimo na taktici i da se spremimo još bolje. Prva utakmica protiv Poljske nam je najvažnija, daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat“ – rekao je Ilić.

Golman Darko Stanić čestitao je ženskoj reprezentaciji Srbije na srebrnoj medalji na nedavnom SP u Beogradu.

„Njihove pobede su nas podsetile na lepe trenutke koje smo imali i proživeli. Prošli smo razne turbulencije, dosta toga smo naučili, većina igrača je tu, što je najvažnije. Očekujem da igrom i rezultatom pokažemo najbolje“ – poručio je Stanić.

Evropsko prvenstvo održaće se od 12. do 26. januara 2014. godine u Danskoj.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter