0
ATP

Đoković preslišao Congu, u finalu Mubadale protiv Ferera

Objavljeno: 27.12.13 u 15:35

Novak Đoković će se u subotu od 14 časova boriti za treću titulu na Mubadala turniru u abu Dabiju pošto je u današnjem polufinalu prilično lako izašao na kraj sa Žo-Vilfridom Congom pobedivši ga sa 2:0, po setovima 7:6(5), 6:3.

novak_djokovic

Mogao je Novak i dosta lakše da osvoji prvi set pošto je imao brejk prednosti, ali je Conga uspeo da se vrati u igru i odvede ovaj deo igre u taj-brejk u kojem se srpski teniser bolje snašao. Istu grešku Đoković nije ponovio u drugom delu igre u kojem je u sedmom gemu oduzeo servis protivniku i tu predsnot je uspeo da sačuva do kraja.

Za trofej na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Đoković će igrati protiv Davida Ferera, koji je ranije tokom dana savladao Rafaela Nadala, protiv kojeg je u finalu na istom mestu igrao i 2011. godine. U meču za treće mesto igraće poraženi polufinalisti – Nadal i Conga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter