0
Ostali sportovi

Vanja Udovičić pozvao sve da glasaju za Andreu Lekić

Objavljeno: 26.12.13 u 15:16

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, pozvao je sve građane, ljubitelje sporta i predstavnike medija u Srbiji da svojim glasovima pomognu kapitenu naše ženske rukometne reprezentacije, Andrei Lekić, u trci za najbolju igračicu planete u 2013. godini.

Ovu prestižnu nagradu dodeljuje Svetska kuća rukometa uz pomoć ankete koja je pokrenuta na internetu. Tom prilikom, ministar Udovičić je putem Fejsbuk stranice Ministarstva omladine i sporta pozvao sve da podrže Andreu i pomognu joj da bude proglašena za najbolju na svetu.

„Andrea Lekić je svojim napornim radom i izuzetnim rezultatima na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Beogradu pokazala svima da zaslužuje da osvoji ovu prestižnu nagradu. Zato želim da pozovem sve zainteresovane da joj pomognu kako bi ostvarila još jedan veliki uspeh i bila proglašena za najbolju igračicu planete u 2013. godini“, rekao je Udovičić.

Svoj glas za Andreu Lekić možete dati na sajtu svetske kuće rukometa, a glasanje traje do 17. januara 2014. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter