0
Evropske lige

Neverovatne klauzule u Suarezovom ugovoru

Objavljeno: 26.12.13 u 14:42

Luis Suarez

Luis Suarez je nedavno potpisao novi ugovor i produžio ugovor sa Liverpulom do 2018. godine. Mediji su odmah krenuli sa spekulacijama o neverovatnim klauzulama koje se nalaze u ugovoru Urugvajca.

Prvo, klub koji bude želeo da dovede Suareza u svoje redove moraće da plati 100 miliona funti. A ukoliko se radi o Liverpulovom suparniku iz Premijer lige cifra raste na 130 miliona funti. Naravno, uprava kluba sa ‘Enfilda’ na ovaj način želi da zadrži Urugvajca u svojim redovima.

Sa druge strane, u ugovoru stoji i da će Suarez zarađivati nedeljno fantastičnih 200 000 funti. S obzirom na ove uslove Urugvajac nema razloga da negoduje i malo je verovatno da će se preseliti u neki drugi klub u skorijoj budućnosti.

Sumu od 100 miliona funti mogao bi eventualno da plati Real Madrid, koji je letos izdvojio nešto malo manje novca za Gereta Bejla, ili prebogati vlasnici Pari Sen Žermena i Monaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter