0
Ostali sportovi

ASS: Najbolji su Ivana i Emir (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.13 u 21:35

Atleticari

Najbolji predstavnici srpske kraljice sportova primili su priznanja na svečanosti u kompaniji ComTrade.

Za najbolje po kategorijama proglašeni su: Emir Bekrić (senior), Ivana Španović (seniorka), Nemanja Cerovac (mlađi senior), Amela Terzić (mlađa seniorka), Miloš Raović (junior), Kristina Vujanić (juniorka), Aleksandar Grnović (mlađi junior), Jelena Grujić (mlađa juniorka), Ajra Besnik (pionir) i Milica Gardašević (pionirka).

“Ovo je najjuspešnija godina za atletski sport u Srbiji. Naši atletičari pokazali su odlične rezultate osvajanjem najsjajnih odličja na svim međunarodnim takmičenjima u ovoj godini. Zahvalio bi se svim pristutnima kao I svima koji su nam pomogli u ovoj godini, a mi ćemo i dalje da nastavimo da radimo u pravcu koji daje vrhunske rezultate“ obratio se prisutnima Veselin Jevrosimović, predsednik ASS-a.

Pripremljena su i posebna priznanja sportistima: Asmiru Kolašincu (prvaku Evrope na EP u dvorani u Geteborgu u bacanju kugle), Mihailu Dudašu (osvajaču bronzanog odličja u sedmoboju na istom šamionatu), Mariji Vučenović (trećoj na šampionatu Starog kontinetna za mlađe seniorke u Tampereu).

Najboljim atletskim trenerom u 2013. proglašena je Mirjana Stojanović. Zlatni pehar za najbolji klub kraljice sportova otišao je u ruke AK Vojvodina iz Novog Sada.

Na prvom mestu među oganizatorima je Radnički iz Kragujevca. Za najbolju sudijsku organizaciju proglašena je Organizacija atletskih sudija Beograda.


hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter