0
Domaći fudbal

Nađ: Pratimo Škuletića i napadača iz Severne Koreje (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.13 u 22:02

Korejac

Sportski direktor Partizana Albert Nađ potvrdio je da je stručni štab napravio listu prioriteta za predstojeći zimski prelazni rok na kom se nalaze i dvojica napadača Petar Škuletić i Rimjongsu Jong Il Gvan iz Severne Koreje.

Menadžer Fahrija Šekularac je tokom leta 2012. nudio sada 21-godišnjeg napadača iz Severne Koreje, a ta priča je prema rečima sportskog direktora aktuelna i ove zime.

“Postoji lista prioriteta za poziciju napadača koja je manje više poznata. Napadač iz Severne Koreje nije na njoj, ali ne isključujem mogućnost da će dobiti priliku tokom pripremnog perioda u Antaliji da se nametne kroz probu, na utakmicama kojih će u tom periodu biti mnogo. Šekularac je bio u klubu razgovarao sa Darkom Gruborom i sa mnom i ukoliko bude poslato pismo kojim bi se omogućio njegov nesmetani dolazak u Evropu, to ne znači da će on izvesno postati novi igrač Partizana“, potvrdio je Nađ i dodao:

“Razgovarali smo poslednjih dana mnogo po pitanju angažovanja Petra Škuletića, i to svakako nije tajna. U ovom trenutku nema nikakvih novosti u vezi sa njegovim angažmanom, jer nikako ne bi trebalo zaboraviti da se u celoj priči pita i Vojvodina“, istakao je Albert Nađ uz zaključak da “stručni štab svakodnevno radi na pojačanju igračkog kadra, koji će zasiguno biti jači na proleće“.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter