9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Katić dobio spor sa Partizanom

Objavljeno: 26.12.13 u 15:39

Centar Crvene zvezde, Raško Katić, dobio je spor sa Partizanom pred Arbitražnim sudom FIBA.

Podsetio, 33-ogodišnji košarkaš je tužio crno-bele zbog neisplaćenih dugovanja, a prema odluci Arbitražnog suda FIBA, Partizan će morati da plati Katiću 122 400 evra, kao i troškove suđenja u iznosu 10 225 evra.  Takođe, odobrena je molba crno-belih da u ovu sumu ne budu uključene kamate, ali nije prihvaćeno da dug bude isplaćen u ratama.

Raško Katić je u leto 2012. godine napustio Humsku i obukao dres ljutog rivala, Crvene zvezde. Nedavno je, zahvaljujući dobrim partijama u crveno-belom timu, debitovao i za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

hotsport.rs

0
0

9 Komentara

  1. Zato nam reprezentacija i jeste tu gde jeste kad neki Katic od 33 godine igra u njoj i zato Diva igra top 16 i osvaja titule jer je Katic igracina…oni ce da prave igrace na zalasku karijere,joj Srbijo sta si docekala…FMP Diva

    0
    0
    Odgovori
  2. @musa Ako nisi razumeo tekst,on je zbog dobre igre u Zvezdi dosao do reprezentacije.Kod vas je toliko dugo igrao da nije uspeo a kod nas se za cas pokazao i dogurao i do reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Stidi se Rasko ako za stid znas ! To je Partizanu hvala sto je od tebe napravio igraca reprezentativnog kvaliteta, bruko……..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter