0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Crveno-beli koktel za kraj – zanimljivi pokloni za igrače, Čović zadovoljan godinom (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.13 u 21:16
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaški klub Crvena zvezda promovoisao je kalendar za 2014. godinu. Kapiten Marko Simonović igračima je u ime rukovodstva delio šaljive poklone.

U mesecu januaru na kalendaru se nalazi Demarkus Nelson, u februaru Simonović, u martu Čarls Dženkins, aprilu Raško Katić, u maju Ivan Radenović, u junu trener Dejan Radonjihc, julu Branko Lazić, avgustu Aleksandar Cvetković i Luka Mitrović, septembaru Boban Marjanović, oktobru Blejk Šilb, novembru Jaka Blažič, dok su u decembru Marko Tejić, Nikola Rebić i Dušan Ristić.

Povodom novogodišnjih praznika rukovodstvo kluba pripremlio je šaljive poklone za igrače Zvezde, koje im je uručio Simonović. Rebić je tako dobio cuclu, Nelson maketu oldtajmera, Cvetković album Lučijana Pavarotija, Blažič bukvar, Dženkins mikrofon, Šilb ogledalce.

Radenoviću je pripala replika puške, Mitroviću fudbalska lopta, Tejiću ‘desna ruka’, Ristiću hemijska olovka, Marjanoviću priručnik za vožnju, a Katiću fotografija nekadašnjeg kapitena Zvezde Igora Rakočevića.

Simonoviću je direktor Zvezde Davor Ristović poklonio kapitensku traku u ime fudbalera crveno-belih Nenada Milijaša.

Takođe, ovom prilikom, predsednik Nebojša Čović rekao je na novogodišnjem koktelu da klub nastavlja da ispunjava ciljeve koji su ranije zacrtani.

“Rekli smo na početku sezone da se okrećemo samo sebi, da podižemo Zvezdu na viši nivo i to upravo radimo. Želim da napravimo iskorak po našem planu koji smo napravili. Očekujem da velikoj armiji navijača donesemo sam vrh ABA lige, domaće lige i Kupa i dobar rezultat da ostvarimo u Evrokupu. Moram da naglasim da su sve selekcije na polovini sezone na vrhu, imamo kvalitetne stručnjake, vrhunske igrače i dobre uslove. Očekujemo da radom poboljšamo i ispunimo ciljeve“, zaključio je Čović.


hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter