0
Košarka

Brajant tužan jer nije igrao za Božić

Objavljeno: 26.12.13 u 13:57

Kobi Brajant

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa, Kobi Brajant, tužan je što je zbog povrede levog kolena morao da propusti utakmicu protiv Majamija koja je odigrana na Božić po gregorijanskom kalendaru.

Brajant je tako narušio svoju tradiciju, pošto je u poslednjih 15 godina odigrao svaku utakmicu koja se igrala na Božić.

„Čudno mi je što ne igram za Božić. To mi je potpuno stran osećaj, ali sam ipak došao da pružim podršku saigračima“, rekao je 35-ogodišnji košarkaš pre početka utakmice koju su Lejkersi na kraju izgubili rezultatom 101:95.

Majami je tako ostvario šestu uzastopnu pobedu, dok su Lejkersi pretrpeli treći poraz u nizu.

Podsetimo, Brajant se 8. decembra vratio na teren nakon osmomesečne pauze zbog povrede Ahilove tetive. Međutim, ponovo je doživeo povredu 17. decembra protiv Memfisa, na četvrtoj utakmici u svega pet dana.

Uprkos povredama uprava Lejkersa je u novembru produžila ugovor sa Brajantom na još dve godine, vredan 48,5 miliona dolara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter