0
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

Zvezdini veterani traže mesto u Upravnom odboru kluba

Objavljeno: 25.12.13 u 16:39

U sredu 25. decembra u Medija centru stadiona Crvena zvezda održana je redovna Skupština sekcije vetarana najtrofejnijeg srpskog kluba.

FOTO: FKCZ
FOTO: FKCZ

Sednici su prisustvovale brojne legende crveno-belih predvođene predsednikom Draganom Džajićem, dok su mlađu gardu predvodili Goran Bunjevčević, Perica Ognjenović, Zoran Njeguš, Aleksandar Kristić i mnogi drugi koji su najavili aktivnije učešće u radu veterana u narednom periodu.

Otvoreno se diskutovalo o problemima i načinu unapređenja rada u narednom periodu. Konkretno u petak 27. decembra održaće se „Dan sećanja“ na kojem će porodice najugroženijih bivših fudbalera Crvene zvezde dobiti pomoć koja prevashodno predstavlja moralnu podršku legendama koje žive u teškim materijalnim uslovima.

Na Skupštini je iznet i predlog da od naredne Skupštine fudbalskog kluba sekcija veterana ima predstavnika u Upravnom odboru i da se ta izmena unese u Statut kluba.

Najstariji članovi kluba iz Ljutice Bogdana sredstvima prikupljenim kroz Fondaciju veterana uspeli su da preurede i prostor u kome rade i koji se nalazi na zapadnoj tribini stadiona. Takođe u protekloj godini bili su gosti brojnih klubova u našoj zemlji i regionu, gde su igrali prijateljske utakmice i družili se sa Zvezdašima iz drugih gradova.

Nova, izborna Skupština veterana Crvene zvezde trebalo bi da bude održana u narednih šest meseci.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter