0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Srećan rođendan Miloše! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.13 u 11:30

Vezista Crvene zvezde Miloš Ninković danas slavi 29. rođendan pa portal HotSport koristi priliku da mu čestita divan dan i da mu se još jednom zahvali na profesionalizmu i odličnoj saradnji koju smo do sada imali sa nadom da će tako biti i u budućnosti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

S obzirom da je redovan posetilac utakmica Košarkaškog klub Crvena zvezda i ovaj kolektiv mu se zahvalio na tome uručivši mu dres njihovog tima sa brojem 33 pred početak meča protiv Cibone, odigranog u ponedeljak.

Na sebi svojstven način Ninkoviću je rođendan čestitao i beogradski reper Pavle Mihić poznatiji kao Pam koji mu je posvetio pesmu „Vojnik 33“ sa jasnom aluzijom na broj na dresu koji Ninković nosi u Crvenoj zvezdi.

Dolaskom u klub sa Marakane prethodnog leta Miloš je prema sopstvenim rečima ostvario dečački san da zaigra za svoj voljeni klub, a vrlo brzo svojim zalaganjem na terenu postao je i ljubimac navijača.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter