0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ bez Vučkovića na EP

Objavljeno: 25.12.13 u 11:52

Pored tek oporavljenog Žarka Šešuma selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj neće moći da računa ni na do sada standardnog člana selekcije Nenada Vučkovića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Stameni bek bundesligaša Melsungena uspeo je da se vrati an teren posle teškog potresa mozga zadobijenog na početku sezone, ali ga je pre samo nekoliko dana zadesio novi maler. Vučković je morao na operaciju zbog povrede palca desne (šuterske) ruke zbog čega će morati da pauzira oko šest nedelja što automatski znači da u januaru kada se održava EP neće biti u mogućnosti da bude deo selekcije Vladana Matića.

Vučković je od 2009. godine redovan član reprezentacije Srbije na svim velikim takmičenjima odnosno jedan je od osvajača srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2012. godine koje je održano u našoj zemlji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter