0
Fudbal

IO FSS analizira rad svih selekcija, za sada ni reči o Karadžićevom povlačenju

Objavljeno: 25.12.13 u 14:57

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi sutra, u četvrtak 26. decembra 2013. godine sa početkom u 17.00 sati, biće održana Sedma sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. Sednicom će predsedavati Tomislav Karadžić, predsednik FSS.

Fss-Srara-pazova-900x500

Pred članovima Izvršnog odbora biće niz uobičajenih tema pred završetak kalendarske godine. Biće reči o aktivnostima nacionalnih selekcija, praćeni izveštajima o radu svake reprezentacije. Uslediće izveštaji takmičarskih i sudijskih organa o toku takmičenja u jesenjem delu sezone, kao i izveštaji o stručno-pedagoškim aktivnostima.

Na sednici će biti analizirana i informacija o mogućnosti uvođenja sistema dvojnih registracija, kao i koracima koje treba preduzeti u slučaju njenog usvajanja. Članovi Izvršnog odbora razmatraće i predlog finansijskog plana FSSe za 2014. godinu.

Uz to, biće razmatran i niz tekućih pitanja važnih za normalno funkcionisanje FSS, saopštava ova organizacija na svom zvaničnom sajtu.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter