0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić: Mijatović da nam pomogne oko Đurđevića

Objavljeno: 25.12.13 u 13:19

Predsednik Partizana Dragan Đurić u izjavi za Kurir otkrio je da crno-beli i dalje žele u svojim redovima mladog reprezentativca Uroša Đurđevića, za kojeg je interesovanje postojalo i u letnjem prelaznom roku, kao i da pomoć u vezi tg transfera očekuje od Predraga Mijatovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Radimo na tome da nas Đurđević pojača. U kontaktu smo s Predragom Mijatovićem, koji gaji prijateljske veze s braćom Lemić, zastupnicima mladog fudbalera, i nadamo se da će nam i on pomoći“ – kazao je Đurić.

Prvi čovek crno-belih je dodao da je cilje da nakon dovođenja Nikole Drinčića i Miroslava Vulićevića klub tokom zimskog prelaznog roka pojačaju još po jedan defanzivac, vezista i napadač kako bi trener Nikolić imao na raspolaganju tim koji može da sprovede u delo zacrtane ciljeve. Možda će među tim pojačanjima biti i Petar Škuletić i Branislav Trajković, ali Đurić je ostao zagonetan po tom pitanju.

hotsport.rs/Kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter