0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stanojević: Ne znam kako Zvezda može da osvoji titulu pored Partizana

Objavljeno: 24.12.13 u 19:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nekadašnji trener Partizana i veliki miljenik navijača, Aleksandar Stanojević ubeđen je da će crno-beli osvojiti sedmu uzastopnu titulu.

Od kako je pre dve godine napustio Partizan, Stanojević sa mnogo uspeha gradi trenersku karijeru u Kini, a prema navodima tamošnjih medija, mogao bi da preuzme i nacionalni tim najmnogoljudnije zemlje sveta.

“Zaista ne znam šta misle ljkudi u klubu, njihov predsednik je izjavio da nisam smenjen, iako mediji pišu o tome. Ali, kako reče Ljupko Petrović – gde počinje Kina, tu prestaje logika. Svakako bi mi bila čast da budem selektor tako velike zemlje, ali mene niko nije zvao na tu temu, osim što su opet mediji pisali o tome“, izjavio je Stanojević.

Dešavanja u Partizanu i Jelen Superligi i dalje pomno prati, a po njegovom mišljenju, crno-beli su apsolutni favoriti za osvajanje nove titule.

“Znam sve šta se dešava u Partizanu, pratim svakodnevno dešavanja u klubu. U Partizanu je retro u modi, sve se ponavlja, sve je isto. Uvek možete i bolje i lošije, ali ipak je Partizan pokazao veću stabilnost od Zvezde, prvi je na tabeli. Ne bih da budem ni grub, ni euforičan, ali uveren sam da će Partizan osvojiti novu titulu, ne vidim ni promil šanse da se dogodi nešto drugo. Šta god da se desi, uvek sam uz Partizan, sa nekom pozitivnom energijom“, zaključio je Stanojević.

hotsport.rs/partizan.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter