0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Spremna bomba prelaznog roka – Partizan dovodi Vešovića?!

Objavljeno: 24.12.13 u 21:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bomba predstojećeg prelaznog roka možda dolazi na relaciji između ‘večitih’ rivala Partizana i Crvene zvezde, jer su crno-beli navodno zainteresovani da u svoje redove dovedu Marka Vešovića i već su preduzeli korake za realizaciju ovog transfera.

Kako prenose ‘Večernje novosti’, predstavnici Partizana već su kontaktirali Vešovićeve agente i raspitali se za mogućnost da mladi crnogorski fudbaler, koji je nedavno tužio Zvezdu i dobio raskid ugovora, ove zime pojača redove večitog rivala.

Novi trener crno-belih Marko Nikolić navodno je najveći zagovornik ove ideje, pošto 22-godišnjeg brzonogog igrača vidi kao važno pojačanje svoje ekipe. Nikolić ima ideju da Vešović zauzme mesto po desnom krilu, što je i bila njegova pozicija kada je pre četiri godine iz Budućnosti stigao na “Marakanu“.

Podsetimo, Partizan je još ranije bio zainteresovan da u svoje redove dovede ovog igrača, ali je Vešović ipak odlučio da ostane u Zvezdi.

On je pred komisijiom dobio tužbu protiv Zvezde, raskinuo je ugovor, a trenutno se nalazi na odmoru, nakon kojeg će doći do konkretnih poteza.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter