0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

‘Sport’ – Emir Bekrić sportista godine!

Objavljeno: 24.12.13 u 21:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tradicionalni izbor za najboljeg sportiste godine lista “Sport“ održan je večeras po 57. put, a ovogodišnje priznanje pripalo je atletičaru Emiru Bekriću. 

Emir Bekrić je letos na Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojio bronzanu medalju na 400 metara s preponama, a ovaj njegov rezultat dodatno je poseban kada se uzme u obzir da je bio jedini Evropljanin u finalu.

Bekrić je dobio najviše glasova (74) u konkurenciji Ivane Španović, takođe bronzane sa Svetskog prvenstva, koja je dobila 47 glasova i našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića (39).

Izabran je i najbolji mladi sportista Srbije u godini na izmaku, a to priznanje dobio je golman Crvene zvezde Predrag Rajković, koji je čuvao mrežu naše omladinske reprezentacije, koja je osvojila titulu prvaka Evrope u Litvaniji.

Najboljeg biraju prethodni laureati, pa su u glasanju za Emira učestvovali – Vera Nikolić, Franjo Mihalić, Vladimir Vujasinović, Predrag Mijatović, Dražen Dalipagić, Milorad Čavić, Desanka Pešut, Vladimir Grbić, Sreten Damjanović, Aleksandra Ivošev, Nenad Stekić, Slobodan Kačar, Slobodan Branković, Igor Miladinović, Dragutin Topić, Nađa Higl, Miodrag Perunović, Olivera Jevtić, Milica Mandić, Dejan Bodiroga, Aleksandar Đorđević, Aleksandar Šoštar, Denis Šefik, Danilo Ikodinović, Novak Đoković, Jasna Šekarić, Veselin Vujović, Dragomir Bečanović, Branislav Lončar i Dragan Kićanović.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter